Engelen Klimaatservice

Installatie van airco's

Vakkundig uw airco laten installeren door Engelen Klimaatservice? Dat kan! Wij bieden een eerlijke prijs- kwaliteitverhouding voor uw airco.

Wij beloven dat u nooit spijt zult krijgen van uw keuze. Onze airco's maken uw verwachting meer dan waar! Wij komen geheel vrijblijvend de situatie bij u bekijken, we zullen dan naar de mogelijkheden kijken, en vervolgens een eerlijk en transparant advies geven.

Fujitsu split airco
De Fujitsu airconditioners leveren een hoog comfort met een hoog rendement, zowel in de zomer als in de winter. Zelfs met -10 graden Celcius levert de Fujitsu genoeg warmte. Deze airco installaties koelen en verwarmen op een energiezuinige wijze. Fujitsu is een A-merk airconditioning (top 3 in de wereld). De Fujitsu split airco heeft een moderne vormgeving, perfect bedieningsgemak, breed programma en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Fujitsu is in Nederland de absolute nummer 1 airco! De Fujitsu split airco heeft een eigentijdse vormgeving en is door zijn geringe afmetingen in ieder interieur toepasbaar.

Fujitsu invertertechnologie
De Fujitsu airconditioners hebben een inverteren luchtverspreidingstechnologie, wat ervoor zorgt dat elk hoekje in de kamer wordt verwarmd of verkoeld. En dat alles met een laag energieverbruik. De modellen van Fujitsu hebben standaard een inverter die de lucht in uw huis circuleert. Schadelijke bacteriën en schimmels worden hiermee tegengehouden.